Cibulové krekry s mákem

Zdravé mlsání pro vás, originální pohoštění pro návštěvu. Přesně to slibují tyhle cibulové krekry s mákem. Krásně křupou a mají příjemnou chuť. Obsažený mák je zdrojem proteinu, omega-3 a omega-6 kyselin.
  60°C + 45°C
  2 + 10 hodin
  6 porcí
 
Ingredience:
  • 3 šálky nakrájené červené cibule
  • 1/2 šálku mletých chia semínek
  • 1 šálek mandlové mouky
  • 1/2 šálku máku
  • 1/2 lžičky soli
Postup:
1
Všechny ingredience mixujte dokud nebude směs najemno rozsekaná, nesmí však být zcela hladká.
2
Na fóliovou misku sušičky Ezidri naneste směs ve stejnoměrné vrstvě asi 5-7 mm vysoké.
3
Sušte 2 až 3 hodiny na 60°C.
4
Poté teplotu snižte na 45°C a pokračujte v sušení ještě 10 hodin, dokud nebudou krekry suché a křupavé.
5
Uchovávejte je v dobře uzavřené nádobě při pokojové teplotě.
Pořiďte si sušičku potravin Ezidri FD500 Digital, kterou používají i profesionální kuchaři. Pyšní se rovnoměrnou cirkulací teplého vzduchu mezi jednotlivými síty, čímž rychle a efektivně suší vložené suroviny. Navíc lze její kapacitu jednoduše rozšířit až na 15 sít.Recept na vynikající kokosové kuličky s brusinkami, sušené na sušičce EZIDRI Digital v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.
Distanční síta zvětší prostor mezi síty a díky tomu v sušičce pohodlně usušíte i vyšší suroviny, které se na běžné síto nevejdou. V balení dodáváme hned 2 ks, určené pro sušičky EZIDRI FD500 Snackmaker nebo Classic.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení