Od 22. 4. 2024 bude na pobočce LIBEREC pouze výdejní místo pro objednávky z e-shopu.

Dovolená na čtyřech, Crockpot hrnec uvaří za vás

Také jste podlehli cestování s pojízdným domečkem? Neřešit letenky, ubytování, program letní dovolené, ale rozmyslet se ze dne na den a vyrazit? Nic nespojí rodinu tak, jako dovolená na malém prostoru, přesto s obřími možnostmi. Obytné vozy, přívěsy či karavany změnily dosavadní způsob cestování. Díky nim se cítíme být volní, můžeme si zastavit, kde se nám to líbí a program upravovat za pochodu. Přesto vše ve velkém stylu. Navíc i zde si lze uvařit rychle, chutně a levně, je jen potřeba vědět, jak na to. Každý den by totiž mělo být alespoň jedno hlavní jídlo, které dodá dostatek živin a energie na cesty.

Kdo je připraven, není překvapen

Jednou z možností vaření v těchto podmínkách, je nakoupit polotovary a několik dní přežívat právě na nich. Nemáte tenhle styl stravování rádi, a ani na dovolené se nechcete připravit o oblíbená jídla? Není nic jednoduššího, než si nakoupit čerstvé potraviny a uvařit chutné a kvalitní pokrmy.

Pomalé hrnce nastartují vaší rodinnou dovolenou

Pomalé hrnce, které s oblibou používáte doma, budou mít tady cenu zlata. Díky jejich nízké spotřebě bude snadné je napájet a zároveň nechat vařit za vás, zatím co vy si budete užívat těch pravých letních aktivit. Přitom připraví těsně pod bodem varu se zachováním důležitých vitamínů a minerálů dokonalé pokrmy. Jako výhradní dovozce značky Crockpot představujeme různé objemy hrnců od nejmenších 2,4l vhodné pro páry, přes 5,6l ideální pro čtyřčlennou rodinu až po 7,5l hrnce. Na trhu jsou i různé varianty hrnců - černý kulatý, červený s manuálním ovládáním, krémový s digitálním ovládáním či nerezový s funkcí plánovače. Jeden pomocníček, vykouzlí desítky zdravých a kvalitních pokrmů v podobě masa, polévek či dezertů, aniž by potřeboval váš dozor. Suroviny můžete dopředu naskládat do hrnce a proces vaření naplánovat tak, aby bylo jídlo hotové po vašem návratu z příjemného výšlapu do okolí. Dusit, vařit, opékat, či restovat dokáží multifunkční hrnce nic není díky přednastaveným programům problém. Navíc díky jeho velkému objemu, můžete rovnou navařit i na další den. Pro zdravé uskladnění navařených pokrmů pak můžete využít vakuovací systém Foodsaver. Díky vakuovacím dózám, sáčkům či fóliím máte jistotu, že jídlo zachová svoji čerstvost.

Nezapomeňte ho doma

Možná vás překvapí, jak snadné může být vyvářet v karavanu. Většinou v něm nechybí lednička, sporák a dřez, díky nimž nepocítíte žádné omezení. Přesto věříme, že i vy si zasloužíte užít si dovolenou naplno, a to rozhodně nepředstavuje hodiny vaření a obstarávání celé rodiny. Proto doporučujeme jednu zásadní vychytávku! Nezapomeňte doma svého nejoblíbenějšího pomocníka - pomalý či multifunkční hrnec Crockpot a ulehčete si život na kolech. 

 Sdílejte článek s přáteli: