Od 22. 4. 2024 bude na pobočce LIBEREC pouze výdejní místo pro objednávky z e-shopu.

Vybavte se na grilovací sezónu

Grilovací sezóna je v plném proudu, přesto máme ještě její velkou část před sebou. Steaky, klobásky, hermelíny či zelenina pozvolna se opékající nad rozpálenými uhlíky, spustí chutě nejednomu milovníkovi letních grilovaček. Vždyť dlouhé letní večery přímo vybízejí k trávení volného času na čerstvém vzduchu ve společnosti dobrých přátel. A co dokáže spojit víc, než nezaměnitelná vůně dobrého jídla a kvalitního pití.

Hledejte inovativní řešení

Grilovačky jsou nedílnou součástí našich životů. Umí potěšit tělo i ducha. Jsou právě tou sociální aktivitou, která sbližuje rodinu, sousedy i přátelé. K tomu, abyste si mohli užít tuhle aktivitu naplno, je třeba mít kvalitní nástroje, které vám pomohou připravovat jídlo efektivněji, rychleji a hlavně bez nadbytečného nádobí. Protože co si budeme povídat, právě vidina hromady špinavého nádobí, je pro každou hospodyňku jediná vada na kráse této zábavy.

6v1 či 7v1

Chytrá kuchyně si žádá multifunkční nástroje, které mají širokou škálu funkcí. Mít několik druhů kuchyňského náčiní v jednom je přece velká časová i energická úspora. Pamatujete ještě na tu radost, když jste poprvé zjistili, že si můžete pořídit kapesní skládací nůž se zabudovanou vidličkou i otvírákem? Tak přesně takovou radost zažijete nyní znovu. Kleště, vidlička, špachtle, obracečka, to jsou přesně ty nástroje, které na letní grilovačku musíte mít. Co když je ale najdete v jednom náčiní, takže se už nebudete muset na třikrát vracet zpět do kuchyně, protože jste ještě na nějaký z nástrojů zapomněli.

Multifunkční obracečky TNKnerezové oceli jsou nadčasovým pomocníkem, který má připraven 6 či 7 funkcí naráz. Je to nástroj do jedné ruky, přitom bez zbytečného hledání a přehazování dalších potřebných nástrojů. Nabírání hamburgerů, přetáčení zeleniny kleštěmi, klobásek ozubenými kleštěmi, napichování steaků, to vše jednou rukou, aby druhá držela talíř, na který jídlo snadno naservírujete. Uchopí, obrátí, přetočí a nabodne bez zbytečného chaosu. A pro pivaře navíc i se zabudovaným otvírákem! Všechny tyto funkce splňuje multifunkční obracečka Stingray BBQ TNK. Pro běžné vaření v kuchyni vám jistě poslouží obracečka Barracuda TNK, která v sobě spojuje šikovné kleště, obracečku, naběračku či cedník zároveň. A to vše vmžiku jednoho pohybu. 

Skvělým pomocníkem se stává i multifunkční krájecí prkénko Pelican TNK, na kterém hravě nakrájíte potřebné. A že toho je spousta při takovém grilování. Navíc šikovně dokáže umýt suroviny, aniž byste je museli přendávat extra do další nádoby. Prkénko totiž kombinuje nástavce, které sbírají již nakrájené potraviny a zároveň nahrazují cedník. Prkénko má protiskluzové nožičky, které zaručí extra pohodlné použití a stabilitu. Vytváří tak důmyslného parťáka pro venkovní grilování, kde nechcete mít zbytečné nádobí navíc. 

Díky multifunkčním obracečkám TNK při grilování zkrátka zazáříte. Usnadněte si celý proces grilování s TNK pomocníky a užijte si zábavu ve společnosti dobrého jídla a přátel. 

 Sdílejte článek s přáteli: