Od 22. 4. 2024 bude na pobočce LIBEREC pouze výdejní místo pro objednávky z e-shopu.

Zpracujte svoji úrodu snadno a rychle

V době, kdy ještě nebylo běžné si v zimě nakoupit ovoce či zeleninu, začala tradice našich předků v zavařování. A i když dnes není problém v kteroukoli dobu získat jakoukoli surovinu, rozhodli jsme si tradici nakládání a zavařování sklenic plných hojnosti ponechat.

Buďte ve střehu

Důležité je nenechat si ujet vlak. Nyní sklízíme sladké ovoce, jako jsou broskve, švestky, hrušky či jablka. Zpracovat můžete i zeleninu. Řepa, petržel, dýně, celer, okurky, mrkev, cibule či cukety, už na vás jistě čekají. Pokud nechcete ovoce či zeleninu zamrazit na pozdější dobu, můžete je zkusit zavařit. Nebo udělat vydatné polévky, čerstvé saláty, babiččiny marmelády, kompoty, šťávy či oblíbené sirupy. A výborné budou i sušené chipsy.

Změňte dynamiku svého vaření

Ať už naložíte s vaší úrodou jakkoli, je potřeba ta nejdůležitější věc, a sice její rychlé a snadné zpracování. K tomu dopomůže ten nejostřejší pomocníček v domácnosti, Alligator. Jeho nerezové zuby jediným pohybem nakrájí vybranou surovinu. Robustní konstrukce z něj dělá výkonného pomocníka v mnoha kuchyních. Set kráječů Alligator 3v1 nabízí přesně ty požadované velikosti, které budete potřebovat. Od nejmenšího kráječe na česnek nebo na chilli papričky, středního na cibuli, až po velký kráječ třeba na oblíbené bramborové hranolky. Je tedy předurčen ke krájení surovin ve větším množství, kupříkladu právě při nakládání sklizně ve velkém. 

Nenechte se zmást, mini kráječ Alligator zabírá sice minimum místa, ale na stejné plátky nakrájí ve stejnou chvíli maximum surovin. Navíc díky svému provedení bezpečně a bez nehod. Konec je tak neforemným setům, které potřebovaly více údržby, než kolik vykonaly práce. Alligator provede rychle požadovanou akci a ještě rychleji jej myčka připraví na další použití. 

Víceúčelový pomocník do každé chytré domácnosti

Nakrájet spirálové proužky zeleniny může být přesně tou pomyslnou tečkou na závěr, která dodá vašemu kuchyňskému umění ten správný směr. Pokud se rozhodnete připravit saláty, cuketové nudle nebo třeba zeleninové těstoviny, vždy předvede díky svým ostrým čepelím dokonalý výsledek. Spirálový kráječ 3v1 slibuje pravidelné zákruty, dokonalé prameny a přesné řezy, stačí jen zvolit odpovídající krájení.

 Sdílejte článek s přáteli: