Od 22. 4. 2024 bude na pobočce LIBEREC pouze výdejní místo pro objednávky z e-shopu.

Vlajková řada akumulátorových vysavačů britské značky změní váš pohled na úklid

Svět značky Dyson, to je svět plný inovací. Vše začalo už koncem osmdesátých let vynálezem cyklonové separace nečistot pro klasický ze sítě napájený vysavač přímo v domácí dílně Jamese Dysona. Dnes je firma Dyson jedním z nejvýznamnějších inovátorů nejen v oblasti vysávání, ale také osoušení rukou, čištění vzduchu nebo péče o krásu. Absolutní špičku v segmentu vysavačů reprezentuje aktuální řada Dyson V11 - Dyson V11 Absolute Extra a Dyson V11 Torque Drive Extra. Podle očekávání přináší britský výrobce ten nejlepší akumulátorový tyčový vysavač s nejpokročilejší cyklonovou techlonogií. V čem tkví jeho výkon, kvalita a všestrannost?

Dosud nejvýkonnější digitálně řízený motor Dyson HyperdymiumTM

Digitálně řízený motor Dyson HyperdymiumTM se otáčí rychlostí 125 000 otáček za minutu, což je stejná hodnota jako v případě modelu Cyclone V10. Dyson však upravil lopatky a zlepšil průchod vzduchu, takže inovovaný motor poskytuje ještě vyšší výkon. Motor proto zajišťuje vyšší sací sílu než většina klasických vysavačů napájených ze sítě.

Dyson V11 AE - řez

Nový, větší a dokonalejší akumulátor

Nejvýkonnější sedmičlánkový Li-Iontový akumulátor Dyson má větší velkokapacitní nikl-kobalt -hliníkové katody, které umožňují vytvářet o 20 % větší výkon pro vysávání než vysavač Dyson Cyclone V10TM. Unikátní systém řízení výkonu monitoruje akumulátor 8000× za vteřinu proto,aby zaručil optimální výkon a kondici baterie. 

Informuje v reálném čase

Modely V11TM disponují LCD displejem, který zobrazuje aktuální výkon včetně zvoleného režimu, zbývající doby chodu, upozornění na údržbu a hlášení o ucpání. Díky monitorování v aktuálním čase displej informuje o zbývající kapacitě v jednotlivých režimech a poskytuje lepší kontrolu nad vysáváním. Pomocí ikony filtru také připomíná nutnost vyčištění filtrů, aby byl zaručen optimální výkon, a informuje o případném ucpání většími nečistotami včetně postupu jejich odstranění. 

Nepřetržité snímání povrchu

Systém dynamického snímání povrchu DLSTM (Dynamic Load Sensing) detekuje 360× za vteřinu odpor, jakým působí rotační kartáč na vysávaný povrch, automaticky tak rozpozná typ povrchu a úměrně tomu mění otáčky motoru při přechodech mezi koberci a tvrdými podlahami. Zaručuje důkladné a hloubkové vysávání všech typů podlah. Zároveň měří 4× za vteřinu nadmořskou výšku, podle které taktéž optimalizuje sací výkon.

Inteligentní vysávání

Tři režimy činnosti vysavače Dyson V11 jsou určeny pro širokou škálu prací. Proto máte k dispozici ten správný výkon, kdykoliv vysáváte.

  • Režim Auto – v kombinaci s inteligentní hubicí High Torque rozpoznává vysavač povrch, který je právě uklízen, a přizpůsobuje mu výkon motoru. Sací síla se tedy dynamicky mění podle potřeby – vždy je zajištěn perfektní výsledek. Tento režim optimálně vyvažuje výkon a dobu chodu a je ideální pro všechny druhy povrchů.
  • Režim Eco – úsporný režim, ve kterém dokáže Dyson V11 vysávat bez poklesu sacího výkonu po dobu až 60 minut na tvrdých podlahách.
  • Režim Boost – tento režim poskytuje dvakrát vyšší sací výkon, není však vhodný pro běžný úklid, naopak hravě si poradí s ojedinělými, velmi odolnými nečistotami.

Dyson V11 AE - ECO

Vyprazdňování odpadní nádoby

Dyson V11 má až o 40 % větší odpadní zásobník, což znamená méně časté přerušování úklidu. Systém vyprázdnění nádoby „namířit a stisknout“ je díky vysypání nečistot jedním pohybem rovnou do odpadkového koše mnohem jednodušší a hygieničtější.

Dyson V11 AE

Nabíjecí stanice

Nejen pro nabíjení, ale také pro úhledné uložení vysavače slouží nabíjecí stanice integrovaná v úchytu na stěně. Vysavač Dyson V11 do ní jednoduše zavěsíte. Díky inteligentnímu systému dobíjení baterie pak bude vždy připraven k použití.

 Novinka pro úklidové nadšence

Inovovaná řada vysavačů Dyson V11 Absolute Extra přichází především s prvkem, po kterém volalo mnoho zákazníků. Je jím možnost rychlé výměny baterie, přičemž u modelu Absolute Extra Pro je v balení i druhý, náhradní akumulátor. Dobíjet jej můžete jak přímo ve vysavači, tak vyjmutý mimo něj, součástí balení jsou dva nabíjecí adaptéry. 7článkové nikl-kobalt-hliníkové baterie dokážou pohánět vysavač V11 Absolute Extra Pro v režimu Eco až 120 minut (každá po dobu 60 minut). I nadále platí neklesající sací výkon po celou dobu provozu, optimalizovaná akustika pro snížení hlučnosti vysavače a velmi jednoduché hygienické vyprazdňování nádoby bez kontaktu s nečistotami.

Příslušenství

Nejvybavenější model V11 Extra Pro je dodáván s nejobsáhlejším balíčkem příslušenství, jaké si lze představit. Věříme, že i pro vás se stane tím nejlepším pomocníkem v domácnosti a kvalitu vysavačů řady V11 oceníte i Vy.