Od 22. 4. 2024 bude na pobočce LIBEREC pouze výdejní místo pro objednávky z e-shopu.

Péče o domácnost a velký úklid před Vánocemi

Rolničky, rolničky, kdopak vám dal hlas… Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. Prozrazuje to nejen kalendář, ale i druhá ohořelá svíčka na adventním věnci. Vánoční koledy zní v obchodních domech i v rádiích aut cestou do práce. Vy pomalu, ale jistě, začínáte péct cukroví, hledat ten nejhezčí vánoční strom a nakupovat dárky. Předtím, než ale začnete s výzdobou u vás doma, asi vás nemine pořádný vánoční úklid. Co kdyby to šlo ale mnohem snadněji než minulé roky a možná jste si v tom našli i trochu té pohody? Uvidíte, že díky kvalitním spotřebičům půjde vše, jako po másle.

Od podlahy po strop

Při úklidu podlahy je ideální zvolit výkonný motor v malém těle. Aby se lehce ovládal, přesto dokázal překonat jakýkoli povrch. Vysavač, který bude vždy připraven vyrazit do akce. Možná ho znáte již z propracovaných videí z youtube kanálu, akumulátorový vysavač Dyson totiž mění dosavadní úklid všech povrchů. Lehký, výkonný a všestranný vysavač najde i ty nejmenší mikroskopické prachové částice a okamžitě vás jich zbaví. Vysavače Dyson disponují bohatým příslušenstvím pro každý záhyb vaší domácnosti. Navíc je dodáván s úchytem na zeď, tudíž ho máte snadno na dosah. Na jedno nabití přitom dokážete uklidit celý dům i několikrát za sebou, a to od podlahy až po strop. Pozor - musíte dbát jen na to, aby Ježíšek neuklouzl.

Zaujal vás svou jedinečnou technologií? Zjistěte i vy v blogovém článku jaký je vhodný pro vaší domácnost. Srovnání všech modelů vysavačů DYSON i s dodávaným příslušenstvím:

Narovnejte všechny povrchy

Jedním z nejdůležitějších vánočních spotřebičů se pro vás stane asi žehlička. Brilantně vyžehlené ubrusy u štědrovečerní večeře, ke které budete usedat v dokonale vyžehleném dress codu. A využijete ji i na nově vyprané povlečení a závěsy. To jsou totiž tkaniny, na kterých nesmí zůstat ani jeden záhyb navíc. Ať už jste žehlící začátečník nebo žehlící maniačka, potřebujete kvalitní spotřebič, který zvládne srovnat každou překážku. Žehličky Breville s keramickou žehlící plochou jsou moderními kousky, neuvěřitelně výkonnými a naprosto spolehlivými. Navíc disponují inteligentními funkcemi, které jistě při častém žehlení oceníte. Díky funkci napařování si poradí s každou nerovností a s funkcí vertikálního žehlení nemusíte jednotlivé kousky ani sundávat z ramínka či garnýže. Ještě váháte kterou? Usnadněte si rozhodování testovacím článkem žehliček Breville

Zhluboka se nadechněte

Na Vánoce se sejde celá rodina. Znáte to, velké množství lidí na jednom místě. To dokáže pořádně zatížit vzduch v místnosti. Abyste zajistili dokonale čistý a vzduch, můžete se podívat po kvalitní čističce vzduchu. Výkonná čistička vzduchu Dyson s komplexním utěsněním je nesporně jedinečná svým designem, detekuje a zachytává znečišťující látky z ovzduší od velikosti 0,1 mikronu a následně distribuuje vyčištěný vzduch do celé místnosti. Model s funkcí teplého vzduchu navíc díky zabudovanému termostatu udržuje v místnosti stálou teplotu. Díky teplovzdušnému ventilátoru navíc udržuje stálou teplotu v místnosti. Tím dokáže nahradit více jiných spotřebičů, a vy si tak usnadníte výběr a ve výsledku i prostor. Zajistí nejen osvěžení v létě, ale i udržení příjemné teploty právě v zimě.