Od 22. 4. 2024 bude na pobočce LIBEREC pouze výdejní místo pro objednávky z e-shopu.

Zimní pohoda jednoduše s Novis

Pokud stejně jako my hledáte ty správné životabudiče na zimu, jste na správném místě. Tohle období je pro náš imunitní systém velmi náročné, a je tak potřeba mu dodat ty správné vitamíny a podpořit jeho funkci. Jak ale zajistit energii sbalenou na cesty? Jednoduše! Dodejte tělu tolik potřebné vitamíny v jejich přirozené formě.

Čistá vitamínová bomba

Koktejl stoprocentně přirozených vitamínů, vlákniny a živin získáte nejjednodušeji z čistě bio přírodních surovin. Ovoce a zelenina, kterou rozmixujete do lahodných smoothie a freshů se stanou vitamínovou bombou, která okamžitě dodá vašemu tělu tolik potřebnou energii. Zasytí a zároveň oživí vaše tělo i mysl. Pokud rádi střídáte smoothie a freshe, možná rádi ušetříte peněženku, čas i prostor, a koupíte si jeden spotřebič, který brilantně zvládne vše. Pomocník VitaJuicer S1 značky Novis totiž dokáže servírovat oboje. Vymáčkněte pomocí něho ovoce a zeleninu do poslední kapky. Tenhle kuchyňský superhrdina z nerezové oceli, a promyšlenými funkcemi, je moderním spotřebičem, který by neměl chybět v žádné kuchyni. Zachová přitom až o 56% více vitamínů a vyprodukuje o 12% více šťávy, než jeho konkurence. Možná máte své oblíbené kombinace, co ale zkusit něco nového? Znáte smoothie nebo polévku z červené řepy?

Tip na lahodné smoothie posilující imunitu

 

1 malá červená řepa

1/2 banánu

Kousek zázvoru

100ml vody

 

A proč jsme vybrali recept na smoothie právě z červené řepy? Jak se ukazuje červená řepa má blahodárné účinky na náš organismus. Obsahuje totiž řadu vitamínů a minerálů, které jsou prospěšné pro naše tělo. Snižuje krevní tlak, posiluje imunitu, má protizánětlivé a antioxidační účinky, bojuje proti zánětu, napomáhá správnému trávení, a je i prevencí proti anémii.

Degustační polévka z červené řepy

 

4 červené řepy

2 lžičky olivového oleje

1 cibule

2 mrkve

3 stonky řapíkatého celeru

500gr brambor

1l kuřecího vývaru

Rozmarýn

Tymián

Sůl

Pepř

Zakysaná smetana

 

Červenou řepu oloupejte a nakrájejte na středně velké kousky. Na oleji opečte cibuli, mrkev a celer. Poté přidejte červenou řepu, brambory a bylinky. Zalejte vývarem a přidejte 250 ml studené vody. Hodinu vařte na slabém plameni. Poté, co řepa změkne, nechte trochu zchladnout a přelejte do mixéru Novis ProBlender a rozmixujte dohladka. Osolte a opepřete. Servírovat lze se zakysanou smetanou.

Inovativní funkce přímo určená pro přípravu polévky vám ušetří mnoho času. Díky tomuto programu můžete totiž použít ingredience studené nebo přímo z chladničky a funkce rozmixuje, ale také ohřeje polévku na požadovanou teplotu.

Novis ProBlender je multifunkční pomocník do vaší domácnosti. Maximální výkon, špičkový design, a to vše zabalené v malém kuchyňském spotřebiči, který dokáže připravit krémové polévky, lahodné omáčky, svěží smoothie i originální pomazánky. S šesti úrovněmi rychlosti dokáže dosáhnout až na 30 tisíc otáček za minutu. Menší (0,6l) i větší(1,9l) nádobky, velikost můžete volit podle toho, kolik porcí plánujete.

Více o značce Novis a o inovativních funkcích těchto spotřebičů se také dočtete na portále iDNES.cz