Netrapte se v kuchyni déle, než je potřeba. Pořiďte si vakuovou svářečku

Jen málokdo se chce v létě pařit v kuchyni déle, než je nezbytně nutné. V takovém případě představuje skvělého pomocníka právě vakuová svářečka, díky které hotová jídla vydrží mnohem déle a vy si je budete moct pouze jednoduše ohřát.

Jídlo ve vakuu déle vydrží

S vakuovou svářečkou již nebudete muset řešit skutečnost, že se vaše pokrmy za dva dny v chladničce zkazí. Výdrž takto uchovávaných potravin je totiž až ohromující. Abyste měli lepší představu - vakuované potraviny v chladničce vydrží až 6 měsíců a v mrazničce 2-3 roky. Obzvláště v letním období přitom tento fakt stoprocentně oceníte. Uvaříte jednou za čas, vše uskladníte a následně již budete moct věnovat ušetřený čas činnostem, které vás opravdu baví.

Skladování v krabičkách i sáčku

V závislosti na zvolené vakuovačce můžete pracovat buď s klasickými dózami, nebo speciálními sáčky z odolného materiálu. Dózy přitom bývají vyrobeny z kvalitního plastu, který nijak nepřejímá pachy. Jednou tedy můžete do krabičky vložit guláš a podruhé třeba sladký dort.

Vakuové svářečky FoodSaver

Jaké jídlo můžete vakuovat?

Pro vakuování se hodí prakticky všechny druhy potravin. Připravit si tedy můžete kompletní oběd či večeři podle vašich chutí a později jen jídlo ohřát v mikrovlnné troubě. Bezpečně lze přitom uskladnit i omáčky a polévky. Vakuové svářečky FoodSaver totiž vytváří pevný a široký svár a vy se nemusíte obávat, že by došlo k jejich protrhnutí. Zároveň můžete s vakuovou svářečkou najednou nakoupit větší množství ovoce a zeleniny a postupně jej spotřebovávat, jakmile na něj máte chuť. Díky tomuto jednoduchému triku navíc ušetříte jak svůj čas, tak i peníze.

Dejte sbohem plýtvání

S vakuovou svářečkou nebudete muset zbytečně plýtvat potravinami. Jelikož se tak rychle nekazí, stihnete je spíše spotřebovat. Díky tomu budete šetřit nejen životní prostředí, ale i své finanční prostředky.

Vakuové svářečky FoodSaver

Vakuové svářečky FoodSaver

FoodSaver nabízí nejširší nabídku vakuových svářeček na trhu, z níž si vybere opravdu každý.
Nabídka svářeček
Folie vakuová svářečka
Vakuová svářečka FoodSaver FFS005X

Vakuová svářečka FoodSaver FFS005X

Profesionální vakuová svářečka fólií FoodSaver FFS005X se postará o rychlé a efektivní odsátí veškerého vzduchu. Vytváří pevný a široký svár, který je odolný vůči protržení.
Prohlédnout v e-shopu