Od 22. 4. 2024 bude na pobočce LIBEREC pouze výdejní místo pro objednávky z e-shopu.

Fit s Novis pomocí chytrých technologií

Každý, kdo klade zvláštní důraz na svou kondici a vzhled ví, že toho nelze dosáhnout bez tvrdého tréninku, disciplíny a zdravé stravy. Novis ProBlender nemůže dělat nic s tréninkem a disciplínou. Může ale pomoci v oblasti zdravé výživy. S rychlostí až 120 000 řezů za minutu dokáže zpracovat i ty nejtvrdší ingredience na jemné směsi, díky čemuž si během tréninku vychutnáte opravdu lákavé koktejly. Díky extrémně praktické nádobě On-The-Go si můžete vzít svůj oblíbený power drink s sebou, kamkoli, kde budete chtít trénovat. S vyživující dávkou po ruce, se budete cítit ještě více motivováni - vždy ze sebe vydat to nejlepší.      

                                                             

Navíc podzimní období je pro náš imunitní systém velmi náročné, a tak je potřeba dodat mu správné vitamíny a podpořit jeho funkci. Nejen pro vyváženou stravu při sportu, ale i pro každodenní zdravé stravování mohou zjednodušit přípravu a udržet fit po celý den. A to jednoduše! Dodejte tělu tolik potřebné vitamíny v jejich přirozené formě za pomoci prémiových švýcarských spotřebičů Novis. Inspirujte se pestrými recepty pro každý den v aplikaci šité na míru.                     

                                                             

NOVÁ GENERACE ODŠŤAVŇOVAČŮ

VitaJuicer Novis extrahuje více šťávy, produkuje méně odpadu a extrahuje podstatně více vitamínů! Nezávislé testy provedené v předním světovém švýcarském institutu vitamínů prokázaly, že VitaJuicer extrahuje o 56 % více vitamínů a o 12 % více šťávy. Novis VitaJuicer je jediným odšťavňovačem se čtyřmi funkcemi odšťavňování průkopnické technologie Novis VitaTec. To znamená, že můžete odšťavňovat jakýkoli druh ovoce nebo zeleniny.

          

Koktejl stoprocentně přirozených vitamínů, vlákniny a živin získáte nejjednodušeji z čistě bio přírodních surovin. Ovoce a zelenina, kterou rozmixujete do lahodných smoothie a freshů se stanou vitamínovou bombou, která okamžitě dodá vašemu tělu tolik potřebnou energii. Zasytí a zároveň oživí vaše tělo i mysl. Pokud rádi střídáte smoothie a freshe, možná rádi ušetříte peněženku, čas i prostor, a koupíte si jeden spotřebič, který brilantně zvládne vše. Pomocník VitaJuicer S1 značky Novis totiž dokáže servírovat oboje. Vymáčkněte pomocí něho ovoce a zeleninu do poslední kapky. Tenhle kuchyňský superhrdina z nerezové oceli s promyšlenými funkcemi, je moderním spotřebičem, který by neměl chybět v žádné kuchyni. Zachová přitom až o 56% více vitamínů a vyprodukuje o 12% více šťávy, než jeho konkurence.                                  VÍCE NEŽ MIXÉR

Novis ProBlender vám pomůže zůstat fit během sportu, doma i na cestách. Díky systému Novis SmartAdapt s několika nádobami se ProBlender vyrovná vašim potřebám – bez ohledu na recept. Od husté a vydatné polévky přes chladivý, osvěžující sorbet, energeticky povzbuzující smoothie až po výživné arašídové máslo. Novis ProBlender je bezpečný, chytrý a snadno ovladatelný. S technologií NutriMax a její rychlostí až 120 000 řezů za minutu zpracuje vmžiku všechny ingredience, aniž by došlo ke ztrátě chuti či výživové složky.

                                                            

                                                            

Tip: Lahodné zelené smoothie
30 gramů špenátových listů
40 gramů celeru
1 ks grapefruitu
1 lžíce citronové šťávy
100 ml vody

Vložte všechny ingredience do Problenderu a spusťte funkci smoothie (rychlostní nastavení 2 na deset sekund a poté nastavení 5 na 20 sekund). Lahodné smoothie bohaté na minerální živiny díky špenátu dodává tělu velké množství železa a hořčíku a tím podporuje rozvoj svalů. Řapíkatý celer bohatý na vitamín E, bojuje proti volným radikálům jako volný antioxidant. Grapefruit a citron dodávají vitamín C a minerální živiny, jako je draslík, vápník, železo a hořčík. Mnoho inspirativních receptů pro vaši fitness figuru naleznete přímo v aplikaci Novis app.

              

Novis ProBlender je multifunkční pomocník do vaší domácnosti. Maximální výkon, špičkový design, a to vše zabalené v malém kuchyňském spotřebiči, který dokáže připravit krémové polévky, lahodné omáčky, svěží smoothie i originální oříškové másla nebo pesta. Zvolte z šesti úrovní rychlosti a menší (0,6l) či větší(1,9l) nádobku, přesně podle toho, kolik porcí plánujete. Doplňkové výměnné mixovací nádoby On-the-go vám umožní vzít si svůj oblíbený recept sebou třeba na váš pravidelný trénink do posilovny. Inovativní funkce přímo určené pro přípravu polévky vám ušetří mnoho času. Problender si poradí se studenými ingrediencemi přímo z chladničky. Díky inteligentní funkci vše rozmixuje, ale také ohřeje polévku na požadovanou teplotu.

                                                              

                                                                                                                      

                                                         

Švýcarská společnost si zakládá na udržitelnosti, bezpečnosti a funkčnosti. Novis se zavazuje vytvářet nejkvalitnější a nejodolnější kuchyňské vybavení pro přirozený a zdravý životní styl. Na produktech, které byly vytvořeny pomocí nejnovějších technologií, pracovali nejlepší švýcarští inženýři a designéři. Není proto divu, že mnoho produktů získalo ocenění v oblasti designu. Více o značce Novis a o inovativních funkcích těchto spotřebičů se také dočtete na portále iDNES.cz