Sendvič Caprese – bazalkové pesto, rajčata a mozzarella

Připravte jednoduchou a dokonale osvěžující svačinku pro horké letní dny. Čerstvé suroviny jsou během léta příjemně aromatické a plné živin a vitamínů. Vložte tyto čerstvé ingredience do chleba a nechejte zapéct. Budete okouzleni dokonale lahodnou chutí. 
  Low
  15 minut
  2 - 4 porce
 
Ingredience:
  • 8 plátků toastového chleba
  • 4 lžíce bazalkového pesta
  • 2 velká rajčata nebo
  • 16 cherry rajčat
  • 200 g mozzarelly
  • olivový olej
Postup:
1
Všechny plátky toastového chleba namažte bazalkovým pestem.
2
Na polovinu dejte rajčata nakrájená na plátky. Není potřeba je solit, slané je bazalkové pesto
3
Na rajčata natrhejte mozzarellu a tu lehce zakápněte olivovým olejem.
4
Přiklopte druhým plátkem toastového chleba, namazanou stranou dolů.
5
Zapečte v sendvičovači Breville.
6
Tip: Místo bazalkového pesta můžete použít pesto z medvědího česneku.
  
Sendvičovač Breville High Gloss to je kombinace stylového designu a řady praktických funkcí. Díky vysokému výkonu a povrchu DuraCeramic připravíte své oblíbené horké sendviče během pár okamžiků.
S nákupem sendvičovače Breville získáte zdarma kuchařku s recepty na variace chutných sendvičů a panini.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení