Vaření pro nezkušené
Nikdy jsem nevařil! Jak vařit bez zkušeností?
Pomalý hrnec uvaří za vás!
Co kdyby vám někdo řekl, že existuje způsob přípravy jídla, při kterém se uvaří samo? Zní to skoro jako pohádka „Hrnečku vař.“ Jedná se ale o výjimečnou technologii vaření v pomalém hrnci.
Zvládne to každý, i ten který nemá sebemenší zkušenost s vařením. Jenom připravíte ingredience, vložíte do hrnce a ostatní práci odvede hrnec za vás.
V porovnání s klasickým vařením navíc ušetříte za energii. A to díky jeho nízkému příkonu cca 220 W, která je asi 7x nižší než u indukční desky.
Maso se nikdy nevysuší ani nespálí
Tento způsob přípravy jídel je výjimečný tom, že je velice šetrný. Jídlo se připravuje při nízké teplotě po dlouhou dobu. Díky tomu si zachovává mnohem více vitamínů, minerálních látek a chutí. Zejména maso je ve výsledku velice křehké a šťavnaté, nevysuší se a nemůžete ho nikdy spálit.
Témeř bez práce, pomalý hrnec uvaří za vás
Zvládne to každý, i ten který nemá sebemenší zkušenost s vařením. Jenom připravíte ingredience, vložíte do hrnce a ostatní práci odvede hrnec za vás.