Ředkvičkové chipsy

Dejte sbohem klasickým brambůrkám a vydejte se zdravější cestou mlsání. Ředkvičkové chipsy připravíte poměrně jednoduše, užijete si jejich svěží chuť a navíc svému tělu dodáte dávku vitamínu C. Potřebovat budete jen pár základních ingrediencí a sušičku.
  60°C
  2 hodiny
  
 
Ingredience:
  • 1 kg ředkviček
  • 1 šálek vody
  • 1 lžíce octa
  • 1 lžička soli
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 1 hrska kopru (kdo má rád)
  • pepř dle chuti
Postup:
1
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na 2 - 3 mm tenké plátky.
2
V se smícháme všechny ingredience a důkladně promícháme. Necháme ředkvičky 1 hodinu marinovat.
3
Plátky klademe na síta sušičky.
4
Průběžně kontrolujeme - délka sušení je cca 2 hodiny při teplotě 60°.
5
Po usušení chipsy buď ihned sníme, nebo je uskladníme v utěsněných nádobách, jelikož rychle vlhnou.
  
Vylepšená verze oblíbeného modelu Ultra FD1000 s digitáním nastavením teploty a časovačem. Tato sušička potravin splní i vaše nejnáročnější představy o dokonalém spotřebiči. Perfektní výkon a její kapacitu lze rozšířit až na 30 sít.
Pružná síťka určená pro modely EZIDRI FD1000 ULTRA a ULTRA Digital vám umožní sušit i bylinky, čaj či další drobné a jemné produkty.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení