Creme Brulee

Máte rádi creme brulee? Vyzkoušejte jeho zmenšenou variantu. Jedná se o ideální pohoštění pro vaši návštěvu, kterou chcete připravit osvědčeným dezertem. V jejich chuti se přitom snoubí sušenky, mascarpone i káva.
  HIGH
  1,5 hod
  4 - 6 porcí
 
Ingredience:
  • 3 - 4 čokoládové oplatky
  • 100 g rozpuštené máslo
  • 150 g cukr
  • 250 g smetanový sýr (mascarpone)
  • 1 vejce
  • hořká čokoláda
  • vanilkový extrakt
  • 1/2 lžičky instatní káva
  • karamel
Postup:
1
Nadrťte sušenky nebo oplatky s máslem, směsí rovnoměrně naplňte skleničky. 
2
V horké lázni povolte čokoládu a přidejte vejce, vanilkový extrakt, instantní kávu a sůl. Nalijte do každé sklenice.
3
Mascarpone rozmíchejte do hladka s cukrem.
4
Opatrně nalijte horkou vodu pod skleničky, dokud nejsou 3/4 ponořené.
5
Přikryjte a vařte na HIGH 1,5 hodiny.
6
Poté dáme vychladit do ledničky. Na vrch může přidat šlehačku nebo jen karamel.
Pomalý hrnec hrnec CrockPot CSC059X disponuje objemem 3,5 litru a jeho atraktivní stříbrný design podtrhují prvky v měděné barvě. Digitální ovládání umožňuje nastavit délku a intenzitu vaření, po jehož dokončení se hrnec automaticky přepne do režimu "udržuj teplé".
S nákupem pomalého hrnce CrockPot získáte zdarma kuchařku s desítkami receptů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení