Krůtí maso TERIJAKI

Sušené maso je skvělou volbou v případě rychlé svačiny doma, v práci nebo na cestách. Zkuste tentokrát usušit krůtí maso a připravte jej v marinádě TERIJAKI. Těšit se můžete na lahodné spojení sójové omáčky, rýžového vína a chilli.
  65 °C
  6 hod
  
 
Ingredience:
  • 1 kg krůtího masa
  • 160 ml sojové omáčky
  • 80 ml rýžového vína
  • 3 lžíce sušeného česneku
  • 3 lžíce třtinového cukru
  • 1 lžička chilli vloček
  • špetka soli
Postup:
1
Nejprve si maso umyjte, odblaňte a dejte alespoň na hodinu do mrazáku.
2
Poté maso nakrájejte na proužky 3 - 5 mm.
3
Všechny ingredience smíchejte dohromady a masové proužky v ní marinujte (nejlépe přes noc).
4
Proužky masa narovnejte a rozložte na síta sušičky.
5
Sušte při teplotě 65°C zhruba 6 hodin.
6
Doporučujeme dát na nejspodnější síto fóliovou misku, zabrání tak zanesení motoru tekutinou.
 
Rozšiřte si vaši sušičku EZIDRI FD500 Snackmaker nebo Classic o další dvě dodatečná síta a jednoduše tak navyšte její kapacitu.
Pořiďte si sušičku potravin Ezidri FD500 Digital, kterou používají i profesionální kuchaři. Pyšní se rovnoměrnou cirkulací teplého vzduchu mezi jednotlivými síty, čímž rychle a efektivně suší vložené suroviny. Navíc lze její kapacitu jednoduše rozšířit až na 15 sít.Recept na vynikající kokosové kuličky s brusinkami, sušené na sušičce EZIDRI Digital v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení