Sušené meruňky

Usušte si úrodu meruněk ze zahrádky a využijte je v průběhu celého roku. Sušené meruňky se hodí například jako přísada do kaše, jogurtu, na pečení nebo jako zdravá alternativa mlsání. Přečtěte si, jak na jejich správné sušení.
  50 - 55°C
  8 hodin
  
 
Ingredience:
  • 500 g meruněk
Postup:
1
Meruňky můžeme sušit bez jakékoliv úpravy, pak budou mít žlutohnědou až hnědou barvu podle druhu a zralosti.
2
Dobře vyzrálé meruňky rozpůlíme, vyjmeme pecku a krájíme na plátky silné 5 mm.
3
Plátky skládáme na síto s dostatečným odstupem mezi sebou.
4
Sušíme při teplotě 50–55 °C asi 8 hodin.
5
Skladujeme v suchu při pokojové teplotě.
  
Vylepšená verze oblíbeného modelu Ultra FD1000 s digitáním nastavením teploty a časovačem. Tato sušička potravin splní i vaše nejnáročnější představy o dokonalém spotřebiči. Pyšní se totiž prestižním oceněním německého spotřebitelského časopisu TESTMAGAZIN, má perfektní výkon a její kapacitu lze rozšířit až na 30 sít.
S fóliovou miskou můžete na sušičce EZIDRI FD1000 ULTRA sušit i pastovité náplně.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení