Smrková sůl

Se smrkovou solí rozhodně zabodujete. Má totiž svěží zelenou barvu a dokáže pokrmům dodat nezaměnitelnou vůni jarního lesa. Navíc je její příprava opravdu snadná. Potřebovat budete jen klasickou sůl a smrkové výhonky.
  55°C
  3 hodiny
  
 
Ingredience:
  • smrkové výhonky
  • mořská sůl
Postup:
1
Smrkové výhonky rozdrťte s mořskou solí v hmoždíři a dejte na foliovou misku sušičky Ezidri.
2
Nechte sušit cca 3 hod na 55°C.
3
Zelená sůl je skvělá jen tak na chleba s máslem, nebo k dokončení pokrmů.
   
Pořiďte si sušičku potravin Ezidri FD500 Digital, kterou používají i profesionální kuchaři. Pyšní se rovnoměrnou cirkulací teplého vzduchu mezi jednotlivými síty, čímž rychle a efektivně suší vložené suroviny. Navíc lze její kapacitu jednoduše rozšířit až na 15 sít.Recept na vynikající kokosové kuličky s brusinkami, sušené na sušičce EZIDRI Digital v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.
Dva kusy vyjímatelných pružných sítěk vám umožní sušit v sušičkách EZIDRI FD500 Snackmaker a Classic i takové jemné produkty jako jsou bylinky či čaj.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení