Plněné papriky

Letní úroda paprik má mnoho využití a tato stálice české kuchyně je jedna nejoblíbenějších paprikových dobrot, které si můžete snadno připravit i ve svém CrockPot hrnci.
  HIGH
  4 hod
  6 porcí
 
Ingredience:
  • 6 bílých paprik
  • 500 g mletého masa (hovězí, ale klidně můžete použít i kuřecí)
  • 2 rajské protlaky
  • 1 hrnek uvařené rýže
  • 2 cibule
  • 1 - 2 vejce
  • 2 - 4 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • 200 ml vývaru
  • 2 bobkové listy
  • 6 kuliček nového koření
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce cukru
  • 1- 2 lžíce hladké mouky (nebo jíšky)
  • špetka tymiánu a majoránky
Postup:
1
Mleté hovězí okořeníme, přidáme rýži, 1 cibuli, vejce a rozsekaný česnek. Dobře propracujeme.
2
Můžeme začít plnit papriky, které jsme zbavili semínek.
3
Naplněné papriky přendáme do hrnce, kde už je na jemno druhá cibule. K paprikám přidáme bobkový list, nové koření, vývar, sůl a pepř.
4
Po 3 hodinách na High přidáme protlak a zahustíme.
5
Necháme ještě hodinu provařit mouku a můžeme podávat.
   
Pusťte se do zdravého vaření bez tuku. S pomalým hrncem CrockPot vám to půjde jako po másle. Tento model se pyšní velkým objemem 6 litrů a najednou v něm připravíte jídlo pro celou rodinu. Nádoba je opatřená speciálním povrchem DuraCeramic, který je vysoce odolný vůči poškrábání a snadno se udržuje.
S nákupem pomalého hrnce CrockPot získáte zdarma kuchařku s desítkami receptů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení