Maso

Boršč

Na talíři se mezi jinými polévkami vyjímá svou výraznou červenou barvou, chuťové buňky zase omámí bohatá chuť. Poctivý boršč nadchne vaše smysly, zasytí a je plný vitamínů a minerálů. Zvláště v chladnějších časech dodá vitalitu do vašeho dne.   High   6 hodin   ...

Kung Pao

Správná příprava slavného asijského pokrmu kung pao má být podle čínské tradice jednoduchá a rychlá. S pomalým hrncem bude však ještě jednodušší, přičemž stačí opravdu jen těchto pár ingrediencí, abyste zakusili tu pravou nefalšovanou chuť Číny.   HIGH   3 hodiny + 30 min...

Guláš hovězí

Tradiční hovězí guláš si spousta lidí raději užívá jen při návštěvě restaurace. Někdo se přípravě hovězího vyhýbá úplně. Pokud se také obáváte tuhého masa a zoufalství nad slabou omáčkou, tento recept na pomalu tažený hovězí guláš je tu právě pro vás. Ač je příprava pokrmů v CrockPotu standardně...

Kuře na paprice

Rychlá večeře i nedělní oběd. Tahle česká klasika potěší v každém případě. Skvělá je s rýží, nezklame ani s těstovinami či knedlíkem.   HIGH   2,5 hod   4 - 6 porcí   Ingredience: kousek másla 1 větší cibule celé kuře (slepice) 1 lžíce sladké m...

Plněné papriky

Letní úroda paprik má mnoho využití a tato stálice české kuchyně je jedna nejoblíbenějších paprikových dobrot, které si můžete snadno připravit i ve svém CrockPot hrnci.   HIGH   4 hod   6 porcí   Ingredience: 6 bílých paprik 500 g mletého masa (...

Španělský ptáček

Recept z tradiční české kuchyně. Smlsněte si na lahodně jemném masu tradičních chutí.   LOW   6 hod.   8 porcí   Ingredience: 8 plátků hovězího zadního masa 1 velká cibule 4 lžíce tuku 8 lžic plnotučné hořčice 2 vejce 2 špekáčky 8 plátků ang...

Quesadillas s trhaným hovězím masem

Quesadillas patří mezi typické mexické pokrmy, které se těší velké popularitě. Zkuste si je připravit sami doma a jako náplň použijte šťavnatou směs z trhaného hovězího masa. Ideální pokrm na oběd, večeři i posezení s přáteli.   LOW   8 hod.   4 porcí   ...

Hovězí žebra

Kdo by je nemiloval. Hovězí žebra symbolizují klasiku, která skvěle chutná s brambory i křupavým chlebem. V tomto článku vám prozradíme recept na žebra v lahodné marinádě, která si snadno zamilujete. Navíc díky pomalé přípravě maso doslova odpadává od kosti.   HIGH a LOW  &nbs...

Chilli con carne

Husté, šťavnaté a plné prvotřídních surovin. Připravte si chilli con carne, které vás zahřeje a příjemně zasytí. Máme pro vás jednoduchý recept..   HIGH   3 - 4 hod.   6 porcí   Ingredience: 40 ml olivového oleje 450 g hrubě umletého hovězího zad...