Tradiční hovězí guláš si spousta lidí raději užívá jen při návštěvě restaurace. Někdo se přípravě hovězího vyhýbá úplně. Pokud se také obáváte tuhého masa a zoufalství nad slabou omáčkou, tento recept na pomalu tažený hovězí guláš je tu právě pro vás. Ač je příprava pokrmů v CrockPotu standardně...
Maso
Rychlá večeře i nedělní oběd. Tahle česká klasika potěší v každém případě. Skvělá je s rýží, nezklame ani s těstovinami či knedlíkem. HIGH 2,5 hod 4 - 6 porcí Ingredience: kousek másla 1 větší cibule celé kuře (slepice) 1 lžíce sladké m...
Letní úroda paprik má mnoho využití a tato stálice české kuchyně je jedna nejoblíbenějších paprikových dobrot, které si můžete snadno připravit i ve svém CrockPot hrnci. HIGH 4 hod 6 porcí Ingredience: 6 bílých paprik 500 g mletého masa (...
Recept z tradiční české kuchyně. Smlsněte si na lahodně jemném masu tradičních chutí. LOW 6 hod. 8 porcí Ingredience: 8 plátků hovězího zadního masa 1 velká cibule 4 lžíce tuku 8 lžic plnotučné hořčice 2 vejce 2 špekáčky 8 plátků ang...
Quesadillas patří mezi typické mexické pokrmy, které se těší velké popularitě. Zkuste si je připravit sami doma a jako náplň použijte šťavnatou směs z trhaného hovězího masa. Ideální pokrm na oběd, večeři i posezení s přáteli. LOW 8 hod. 4 porcí ...
Kdo by je nemiloval. Hovězí žebra symbolizují klasiku, která skvěle chutná s brambory i křupavým chlebem. V tomto článku vám prozradíme recept na žebra v lahodné marinádě, která si snadno zamilujete. Navíc díky pomalé přípravě maso doslova odpadává od kosti. HIGH a LOW &nbs...
Husté, šťavnaté a plné prvotřídních surovin. Připravte si chilli con carne, které vás zahřeje a příjemně zasytí. Máme pro vás jednoduchý recept.. HIGH 3 - 4 hod. 6 porcí Ingredience: 40 ml olivového oleje 450 g hrubě umletého hovězího zad...