Recept z tradiční české kuchyně. Zahřejte se jemnou rajskou polévkou provoněnou čerstvými rajčaty a bylinkami.
LOW
4 hod.
6 porcí
Ingredience:
- 1 lžíce olivový olej
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 kg krájených rajčat
- 250 - 500 ml zeleninový vývar
- 1 bobkový list
- hrst lístků bylinek: bazalka, tymián, oregano
- mletý pepř
- sůl
Postup:
1
Pánev dáme na sporák, přidáme olej, na kterém orestujeme cibuli, nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, bobkový list, bylinky a koření.2
Vše vložíme do pomalého hrnce, přidáme vývar a vaříme na I. stupeň asi 4 hodiny. 3
Následně vyndáme bobkový list a vše rozmixujeme.4
Na konec můžeme zjemnit a ozdobit zakysanou smetanou a jarní cibulkou, nebo sýrovými tousty.


S pomalým hrncem CrockPot TimeSelect CSC066X si usnadníte každodenní vaření. Nabízí dva režimy vaření - speciální funkci Naplánování jídla a klasický Manuální režim. Vybaven je digitálním displejem a časovačem.Recept na výbornou rajskou omáčku s hovězím, vařenou v pomalém hrnci CrockPot Timeselect v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.Recept na dýňovou omáčku s hovězím a kuře na jablkách, vařené v pomalém hrnci CrockPot Timeselect v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.
S nákupem pomalého hrnce CrockPot získáte zdarma kuchařku s desítkami receptů.
