Rajská polévka

Recept z tradiční české kuchyně. Zahřejte se jemnou rajskou polévkou provoněnou čerstvými rajčaty a bylinkami.
  LOW
  4 hod.
  6 porcí
 
Ingredience:
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 kg krájených rajčat
  • 250 - 500 ml zeleninový vývar
  • 1 bobkový list
  • hrst lístků bylinek: bazalka, tymián, oregano
  • mletý pepř
  • sůl
Postup:
1
Pánev dáme na sporák, přidáme olej, na kterém orestujeme cibuli, nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, bobkový list, bylinky a koření.
2
Vše vložíme do Pomalého hrnec, přidáme vývar a vaříme na I. stupeň asi 4 hodiny.
3
Po čtyřech hodinách vyndáme bobkový list a vše rozmixujeme.
4
Na konec můžeme zjemnit a ozdobit zakysanou smetanou a jarní cibulkou, nebo sýrovými tousty.
     
S pomalým hrncem CrockPot TimeSelect CSC066X si usnadníte každodenní vaření. Nabízí dva režimy vaření - speciální funkci Naplánování jídla a klasický Manuální režim. Vybaven je digitálním displejem a časovačem.Recept na výbornou rajskou omáčku s hovězím, vařenou v pomalém hrnci CrockPot Timeselect v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.Recept na dýňovou omáčku s hovězím a kuře na jablkách, vařené v pomalém hrnci CrockPot Timeselect v hobby magazínu ČT POLOPATĚ, můžete shlédnout ZDE.
S nákupem pomalého hrnce CrockPot získáte zdarma kuchařku s desítkami receptů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení