Máte rádi polévky, ale už vás nenapadají nové recepty? Co takhle osvěžit se řeřichou? Neotřelá chuť dodá říz klasickému zeleninovému krému a ztracené vejce příjemně ucelí lahodnou chuť. LOW 8 hod. 8 porcí Ingredience: Polévka 3 pórky 350...
Polévky
Recept z tradiční české kuchyně. Zahřejte se jemnou rajskou polévkou provoněnou čerstvými rajčaty a bylinkami. LOW 4 hod. 6 porcí Ingredience: 1 lžíce olivový olej 1 velká cibule 2 stroužky česneku 1 kg krájených rajčat 250 - 500 ml ze...
Klasický hráškový krém patří mezi oblíbené polévky v průběhu celého roku. Pokud chcete dosáhnout plné chuti, doporučujeme jej připravovat v pomalém hrnci. Na závěr můžete přidat křupavé krutony nebo třeba čerstvě nasekané bylinky. HIGH 3 hod 4 porce &nbs...
K podzimu neodmyslitelně patří dýně. Pokud se chcete příjemně zahřát a zároveň zasytit, bude pro vás tato polévka skvělou volbou. Klasická čočka navíc pomáhá snižovat cholesterol a pozitivně působí proti zácpě. Kari poté působí jako silný antioxidant. HIGH 3 h...