Maso
Kuřecí maso připravované šetrnou metodou sous vide si zachová šťavnatost i minerály a díky bylinkám získá lahodnou plou chuť. 60°C 70 minut 3 - 4 porce Ingredience: Kuřecí prsa 3-4 kuřecí prsa 1-2 lžičky soli koření se sušenými rajčat...
Šetrná metoda vaření okouzlí vaše chuťové buňky. Vaření metodou sous-vide za konstantní teploty v tuňákovi zachová minerály a potřebné živiny. Lahodné maso tuňáka tak neztratí na své znamenité chuti. 43°C - 52°C 45 + 15 min 4 porce Ingredience: ...
Trhané vepřové koleno připravované šetrnou metodou sous-vide si zachová šťavnatost a plnou chuť díky marinádě, ve které se maso vaří za konstantní teploty. 75°C - 85°C 15 h + 15 minut 3 - 5 porcí Ingredience: 5 stroužků česneku 2 lžíce třtino...