Maso

Kuřecí prsa s batátovo dýňovým pyré

Kuřecí maso připravované šetrnou metodou sous vide si zachová šťavnatost i minerály a díky bylinkám získá lahodnou plou chuť.    60°C   70 minut   3 - 4 porce   Ingredience: Kuřecí prsa 3-4 kuřecí prsa 1-2 lžičky soli koření se sušenými ra...

Tuňák a květákové pyré

Šetrná metoda vaření okouzlí vaše chuťové buňky. Vaření metodou sous-vide za konstantní teploty v tuňákovi zachová minerály a potřebné živiny. Lahodné maso tuňáka tak neztratí na své znamenité chuti.   43°C - 52°C   45 + 15 min   4 porce   Ingredienc...

Trhané vepřové koleno

Trhané vepřové koleno připravované šetrnou metodou sous-vide si zachová šťavnatost a plnou chuť díky marinádě, ve které se maso vaří za konstantní teploty.   75°C - 85°C   15 h + 15 minut   3 - 5 porcí   Ingredience: 5 stroužků česneku 2 lžíce tř...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení