Prodejna Praha Prosek má předvánoční prodlouženou otevírací dobu Po - Pá 9:00 - 12:00 a 12:30 - 18:00 h.

Maso

Kuřecí prsa s batátovo dýňovým pyré

Kuřecí maso připravované šetrnou metodou sous vide si zachová šťavnatost i minerály a díky bylinkám získá lahodnou plou chuť.    60°C   70 minut   3 - 4 porce   Ingredience: Kuřecí prsa 3-4 kuřecí prsa 1-2 lžičky soli koření se sušenými rajčat...

Tuňák a květákové pyré

Šetrná metoda vaření okouzlí vaše chuťové buňky. Vaření metodou sous-vide za konstantní teploty v tuňákovi zachová minerály a potřebné živiny. Lahodné maso tuňáka tak neztratí na své znamenité chuti.   43°C - 52°C   45 + 15 min   4 porce   Ingredience: ...

Trhané vepřové koleno

Trhané vepřové koleno připravované šetrnou metodou sous-vide si zachová šťavnatost a plnou chuť díky marinádě, ve které se maso vaří za konstantní teploty.   75°C - 85°C   15 h + 15 minut   3 - 5 porcí   Ingredience: 5 stroužků česneku 2 lžíce třtino...